آیا می دانستید نوشیدن چای به مقدار بیش از ۷۰۰ میلی لیتر و حرارت بیش از ۶۰ درجه در روز؛ خطر ابتلا به سرطان سلول سنگفرشی مری را حدود ۹۰ درصد افزایش میدهد.
به گزارش گروه مجله سلامت خبرگزاری سلامت (طبنا) ، به گفته یک پزشک متخصص سرطان شناسی نوشیدن چای داغ ممکن است باعث بیماری های جدی در بدن شود.
این پزشک ارشد عضو انجمن سرطان آمریکا (ACS) گفت: با وجود اینکه چای فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما نوشیدن داغ آن میتواند باعث بروز یک نوع سرطان خطرناک شود. محقق ارشد انجمن سرطان آمریکا تاکید کرد، میتوان نتیجه گرفت که مصرف هر نوع نوشیدنی گرم - نه فقط چای - میتواند منجر به چنین عواقبی شود؛ از این رو به کسانی که چای بسیار داغ مینوشند، توصیه میشود عادت کنند تا کمی صبر کنند اندکی خنک شده بعد میل کنند. این پزشک متخصص میگوید، این خطر در کسانی رخ میدهد که علاقه مفرط به چای دارند و بیش از ده فنجان در روز مینوشند، زیرا این نوشیدنی حاوی تاننهایی است که میتواند در جذب آهن اختلال ایجاد کند که ممکن است منجر به کمبود آهن در بدن شود.
منبع : صدا و سیما
نظر شما